Коафьор за тенденциите във визиите през пролетно-летния сезон

2018-04-11 15:11:36, публикувано от Калина Антонова в / Мода / Красота / Лице / Стил / Коса

Наско Папазов: Очаква ни обрат в модата

„През идния пролетно-летен сезон ще станем свидетели на обрат в модата. Можем да приберем в по-неизползваемото крило на гардероба си панталоните с ниска талия, скини дънките и всичко със слим силует. Те ще бъдат заместени както при жени, така и при мъже с висока талия, прав до леко разкроен силует и 7/8 дължини. Завръщат се и времената на цветните чорапи“, твърди коафьорът Наско Папазов.

Той е завършил моден дизайн и не веднъж е споделял за интереса си към цялостния стайлинг, този път решава да даде малко съвети не само за тенденциите при косите, а при визиите като цяло.


Снимка: Лео Кирилов

При дамите пеньоарът ще бъде много актуален, точно по онзи начин, по който си го спомняме – както като кройка, така и като десени.
При мъжете пък ще наблюдаваме завръщане на гащеризоните  и тирантите.


Широките якета и суичъри, както и тишърти с правоъгълен силует ще са предложението за гардероба на по-спортните натури, споделя още Наско Папазов.
Професионалният коафьор допълва още, че при дължината на косата в момента няма строга тенденция за разлика от това, което ни очаква през пролетно-летния сезон, а именно средни дължини – до раменете и малко под тях, украсени в изящни пастелни тонове.

За най-смелите има и още интересни решения, като пикси и малко по-драстични, но много женствени оцветявания.
В гримът погледа ще бъде насочен към нюд визиите и монохромните цветове.


Тотален хит ще са продукти, които могат да се използват за очи, устни и скули – отново в пастелни и леко металически тонове. 
Снимки: pixabay.com
 
Сподели
Етикети: Мода / Красота / Лице / Стил / Коса /
Коментирай
Покажи коментарите