Перфектни сватбени визии в „Какво се крие под воала“

2018-01-18 11:17:42, публикувано от Калина Антонова в / Красота / Музи / Тяло / Кино и TV

Нова тв поредица показва бъдещи булки, способни на всичко, за да изглеждат съвършено

 
Всяка булка мечтае да изглежда и да се чувства красива - сватбения ден е най-важния момент от живота ѝ.  Премиерната поредица „Какво се крие под воала“ отвежда красотата на булките на следващото ниво, където всяка пъпка и петно се превръщат в недопустимо несъвършенство.
Най-новите лечения и процедури са по-достъпни от всякога, а смелите бъдещи булки ще се подложат на пластични корекции и няма да се спрат пред нищо, за да се справят със своите най-големи несъвършенства.
Дългият път, който извървят към перфектната визия, проследява „Какво се крие под воала“ от 19 януари, в 21:30 часа по TLC.
 
Видео: https://www.youtube.com/watch?v=7aOod2ElmVI
 
От импланти в гърдите до операция на носа, всеки епизод проследява емоционалния стремеж на булките към съвършенството, докато те се подготвят за най-важния ден в живота си. Всички те поемат страхотен риск по пътя към сбъдването на своята мечта.

Но дали всичко това има смисъл и дали резултатите няма да се окажат катастрофални,вместо идеални само няколко седмици преди пътя към олтара, където най-накрая всяка булка ще се разкрие пред младоженеца?


Всичко трябва да бъде перфектно в техния специален ден, а визията им – безупречна. Дали в стремежа си да постигнат тази цел, няма да превърнат сватбения ден в един голям кошмар, или приказката им ще се превърне в реалност? 
Сподели
Коментирай
Покажи коментарите