Тренираме с Алекс: Най-известните жени фитнес модели

2016-03-27 19:19:42, публикувано от Камелия Петкова в / Красота / Здраве / Спорт / Тяло

Александър Кирилов разкрива какво мотивира Емили Скай, Мишел Люин и Пейдж Хатауей да превърнат телата си в произведения на изкуството със спорт

Специално за MissIs професионалният треньор и спортист с дългогодишен опит Александър Кирилов, собственик на alexbodytransformation.com, представя отличничките във фитнеса в световен мащаб.


В ерата на технологиите, когато властват интернет и социалните мрежи, Фейсбук и Инстаграм - “Егочешалките”, както ги наричам, са средството, което изгражда “известните” личности.
Все повече хора са известни с това, че просто са известни. Благодарение на какви качества тези хора стават идоли, никой не знае, но е факт. Колко жалко...

Забелязва се невероятна световна тенденция при жените - все повече от тях искат да изглеждат добре в кожата си. Днес ще ви представя три жени с божествени фитнес тела, завладяли сърцата на милиони и мотивирали милиони жени по света, които искат да постигнат техните резултати.

Емили Скай, Мишел Люйн и Пейдж Хатауей са трите най-известни фитнес моделки с перфектната си физика и красота. Нека се запознаем накратко с всяка една от тях.

1. Емили Скай (Emily Skye)

 
Снимки: fb.com/emilyskyemodel

Родена е на 7 януари 1986 година в южен Уелс, Австралия. Висока е 173 см, тежи 53 кг. Тя е златната медалистка във Фейсбук с над 8 милиона последователи.


Преди да смени своето амплоа, тя е била модел на бельо. В едно от интервютата си тя казва: “Винаги съм била атлетична, но не винаги здрава. Преди да променя живота си към по-активен и здравословен такъв, бях жестоко депресирана, ужасно несигурна и много нещастна. През 2011 година разглеждах списание Oxygen и разглеждах снимките със здрави и трениращи жени. Тогава реших, че искам да се занимавам с това.”Емили се храни здравословно по 5 пъти на ден. Тренира 7 дни в седмицата и никога не си позволява да пропуска тренировка.
Тя споделя най-голямата тайна в тренировките си: “Не е важно колко голяма тежест вдигате, важното е колко добра е техниката на изпълнение и активацията на мускулите.”


2. Мишел Люйн (Michelle Lewin)

 
Снимки: fb.com/FitnessMichelle

Родена е на 15 февруари 1986 година във Венецуела. Висока е 164 см, тежи 53 кг.

Тя държи сребърния медал във Фейсбук. Нейната страница е с над 7 милиона последователи.


Мишел е фитнес маниак до краен предел и както самата тя казва: “Луда ли съм? Най-вероятно. Прогресът е това, което ме мотивира най-много и ме кара да давам винаги най-доброто от себе си и никога да не се отказвам.”


Следва стриктен хранителен режим и се храни по 7 пъти на ден. Обича да се поти в залата и да тренира до премаляване всеки ден от седмицата.

3. Пейдж Хатауей (Paige Hathaway)


Снимки: fb.com/paigehathawayfit

Родена е на 31 юли 1987 година в Минесота, САЩ. Висока е 165 см, тежи 57 кг.


Тя държи бронзовия медал във Фейсбук с над 5 милиона последователи. През 2011 г. решава да започне кариерата си във фитнес индустрията. Когато я питат какво я кара да направи тази крачка, тя отговаря: “Имах нужда от промяна, трябваше ми нова посока.”


През август 2013 година Пейдж е една от двете състезателки, които печелят престижния конкурс Flex Bikini Model, който се провежда на Мистър Олимпия в Лас Вегас.


Тя споделя, че най-много обича да тренира краката и дупето си. Храни се под строг хранителен режим 6-8 пъти на ден. Не минава ден, без да посети фитнес залата.

 Тренираме с Алекс:
 
Странните дами и господа във фитнеса – първа и втора част
 
Когато усилията се превърнат в удоволствие

8 стъпки към доброто здраве в офиса

Как да разпознаем лошия персонален треньор
 
 
Сподели
Коментирай
Покажи коментарите